Robert Palmer – Stupid Cupid (2003)

Dit nummer staat op Robert Palmer zijn allerlaatste studioalbum Drive. Ik kreeg in 2003 contact met zijn manager, die me vroeg om deze plaat te promoten en distribueren, aangezien Universal er geen aandacht aan wilde geven. Uiteraard zei ik volmondig “Ja, graag”.

Robert zou de plaat willen promoten en naar Nederland komen voor interviews en later een tour. Ik had het genoegen om een paar dagen met hem en zijn vriendin door te brengen. Alles kwam uit… en wat een galante, uiterst vriendelijke man. Ik bracht hem naar Schiphol en Robert zei “See you soon, thanks Sjaak.”

Een week later, op 26 september 2003, overleed hij in een Frans hotel aan een hartaanval. Alweer 17 jaar geleden, maar ik moet er elk jaar weer aan denken…

 

Vorig bericht
Volgend bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *