[R] Best (T)of: Rich Wyman – ‘Werner Edits’ (1999/2000)

Ik heb hier al een aantal keer – tot afgrijzen van een enkeling – een lans gebroken voor radio-edits. Ik heb er zelfs een paar gemaakt die officieel zijn uitgebracht. Dat gebeurde voor het eerst rond de eeuwwisseling, toen ik de singleversies maakte van nummers van de Amerikaanse pianorocker Rich Wyman. Het leek me leuk eens inzicht te geven in dat proces, en daarover schreef ik hier eerder dit jaar een stuk. Met de edits en de originelen naast elkaar, zodat je het verschil goed kunt horen.

Een verhaal voor muzieknerds dus? Niet helemaal. Want wat je ook van mijn knip- en plakwerk vindt, het zijn ijzersterke nummers. Je vindt ze alle drie hier.

Vorig bericht
Volgend bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *