[R] Best (T)of: An Emotional Fish – Blue (1990)

Met Remko Peters maak ik wekelijks een korte podcast, De FlipperCast. Niet te geloven wat die man in zijn leven allemaal heeft meegemaakt, en daar kan hij heel grappig over vertellen. Zoek er maar eens naar op Spotify.

Laatst vertelde Remko over zijn belevenissen in de Nijmeegse popzaal Doornroosje. Nu wil het toeval dat ik eindjaren ’80, beginjaren ’90 in Nijmegen gestudeerd heb en ook heel veel tijd doorbracht in ‘Roosje’. Dat lag om de hoek bij de studentenflat waar ik woonde. Dit deed me denken aan de talloze bands die ik daar, vroeg in hun carrière, zag optreden. Een daarvan was An Emotional Fish. Ik schreef hier eerder een verhaal over hun prachtige single Blue, en je krijgt er gratis en voor niks drie bonustracks bij cadeau!

Vorig bericht
Volgend bericht