Blinde Bennie-Sinterklaas, Ik Wil Weer ’n Meissie (1996)

Blinde Bennie-Sinterklaas, Ik Wil Weer 'n Meissie (hoes)

Verlanglijstje.

Het is mijtertijd! Op deze pakjesvooravond is het de hoogste tijd voor een fijn Sinterklaas-chanson. Geen Sinterklaas Wie Kent Hem Niet. Kinderen voor Kinderen sla ik, met alle respect, ook over. Ole Olé Ome Henk Is Here To Stay maar nu even niet. Het is er wel één uit dezelfde categorie: van goed tot goed fout. Ik vond ‘m in één of andere hoek. Even zorgen voor wat muzikale verstrooiing. Kun je er nog chocola van maken? Vind je er, sorry Sint, geen (kerst)bal aan? In ieder geval heb ik dit meesterwerkje door een radiopiet ontdekt. Wie van de drie was het ook alweer? Stenders, Mark in the Dark of toch Arjen Grolleman? Of was het toch the good old Kink Sint? Hoogste tijd voor Sinterklaasrijmelarij van de bovenste plank. In chocoletters geschreven. Rijmschema A A B B A. Het levert mij niet het hagelwitte NOS T-shirt op. Eerder een enkeltje Madrid. Of een no(o)titie in het grote boek van Sinterklaas. Of is de goedheiligman mij, ondanks dit epistel, toch goed gesint? Surprise surprise! Mag ik u voorstellen aan Blinde Bennie.

Beste Bennie.

Sint kan helaas jouw wens niet realisere
Ik zou je als een ware Dr. Love iets anders willen advisere

Weet je Bennie
Een meisje schenken dat kennie

Ga voor een blind date maar let op wel ff eerst Tinder installere

Groet Sint en Piet (Wie kent ze niet!)

Vorig bericht
Volgend bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *