Best (T)of: Suzanne Rhatigan – To Hell With Love/Indian Summer (1992) (eerder gepubliceerd op 20 oktober 2021)

Je kunt van Team Hidden Treasures veel zeggen, maar wij zijn geen slaaf van onze statistieken. Wij zijn muziekmissionarissen en realiseren ons dat niet al onze bijdragen voor evenveel mensen interessant zullen zijn. Dit neemt niet weg dat een missionaris zich ten doel stelt om zoveel mogelijk zieltjes te winnen, in ons geval voor de verborgen liedjes die wij met zoveel passie voor het voetlicht brengen. Daarbij hopen wij er natuurlijk op dat een zeker minimumaantal van de beminde gelovigen die onze pagina zijn gaan volgen, wil aanhoren wat wij van de kansel schreeuwen. Dat gebeurt echter niet altijd en daar kunnen talloze redenen voor zijn.

De zomervakantie biedt ons een mooie gelegenheid om tóch eens in de cijfertjes te duiken en te kijken of her en der niet per ongeluk een schaapje is achtergebleven. Door dat nogmaals onder de aandacht te brengen, hopen we dat het alsnog aansluiting vindt bij de kudde.

Suzanne Rhatigan is daar een voorbeeld van. En het verhaal dat ik bij haar Hidden Treasure(s) schreef, illustreert mooi dat wij – naast de achtergronden bij de liedjes – een persoonlijke noot niet schuwen. Soms helpt het jou als lezer immers om iets meer over ons missionarissen te weten, zodat je onze suggesties op waarde kunt schatten. Alles voor dat ‘hogere’ doel, zelfs als het liedjes betreft van een album dat To Hell With Love heet…

Lees en luister hier verder.

Vorig bericht
Volgend bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *