Best (T)of: Hilary McRae – Every Day (When Will You Be Mine) (2008) (eerder gepubliceerd op 14 april 2021)

Het zal je nog verbazen hoeveel behoorlijk bekende nummers niet op de streamingdiensten te vinden zijn. Als je dat weet, zal het je niet verbazen dat nog veel minder niet zo bekende nummers daar ontbreken. En als die nummers op voorhand al niet zo bekend waren, zal waarschijnlijk ook niemand daarvan wakker liggen. Behalve natuurlijk Team Hidden Treasures, want wij hebben een missie. En dat is: die nummers alsnog voor het voetlicht brengen.

Hoewel het op dat vlak allesbehalve komkommertijd is (we hebben nog lijstenvol liedjes liggen waar we allemaal nog over willen en gaan schrijven), is het wel vakantie. En vakanties lenen zich uitstekend voor het oppikken van dingen waar je op andere momenten niet aan toekomt. Zoals dat ene liedje beluisteren dat je zo hartstochtelijk werd aangeprezen, maar waar je simpelweg even geen tijd voor had. Hopelijk komt het je nu beter uit.

Vandaag herhaal ik daarom mijn vlammende pleidooi voor Every Day (When Will You Be Mine) van Hilary McRae. Zo’n liedje uit de categorie ‘niet zo bekend’ dat wat mij betreft volstrekt onterecht tot die klasse behoort. Klasse, ja dat is het goede woord. Alles aan dit nummer straalt klasse uit. En er zit nog een mooi verhaal bij ook. Dat lees je hier.

Vorig bericht
Volgend bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *